Har du behov for en egen server?

thumb aws nyheterEn verden i skyen? Har du prøvd å bruke skyen til utvikling? En egen server for testing av en ny nettside, et skript eller bare for å lære deg hvordan man administrerer en Linux server med Apache, PHP og MySQL?

Trenger du en server med en database og en god backupløsning? Trenger du en VPN med flere terminaler kun for noen uker til et prosjekt?

Mulighetene med Amazon Web Services er mange, ja nesten ubegrenset.

 

born2vision har de siste ukene bygget en appløsning for en kunde med en databaseserver og en webserver med en annen fantastisk applikasjon DreamFactory.

Vi har utviklet en Ionic Android app som henter og skriver data fra og til databasen via DreamFactory Service Plattform. Hele oppsettet er lett å administrere og database fikk en backupløsning som igjen går opp til skyen til AWS S3.

Det som er fantastisk med skyservice er at man ikke trenger å bekymre seg for datamaskiner. Det er AWS som sørger for at dine virtuelle servere er tilgjenegelig og at du har en oppetid på over 99,95%. En server kan slås av automatisk når det ikke er behov for den, for eksempel over natt eller i helgene. Det betyr også at du kan spare penger når maskiner ikke er i bruk.

Du velger selv hva slags service du vil ha og hvilken størrelse av lagring elle hastighet og størrelse av minne du ønkser å bruke. Har du en applikasjon eller nettside som genererer flere tusen forespørsel (requests) per sekund, så har du mulighet til å tilpasse alt etter behov. Automatiske systemer som slår på nye instanser og slår de av når de ikke trengs. Mulighetene er "ubegrenset".

Utover det har du alarmsystemer, SNS (Short Notification Service) og mange andre tjenester som kan kobles sammen.

born2vision har som mål og utvikle kunnskapen videre for å kunne bistå med omstilling av systemer for SMB bedrifter. Er din bedrift ikke i skyen ennå? Ønsker du å flytte dine bedriftsdata eller applikasjonene til skyen?

Ta kontakt med oss, så får vi sikkert satt sammen en løsning som hjelper din bedrift til å spare penger og bygge en sikker løsning for dine data i framtid.

Kontakt

born2vision

Wolfgang Born
Mobil: 998 70 443

Ulstadvegen 3
7640 Klæbu

Epost: post@born2vision.no

OrgNr: 912 473 007